Vi laver alt på BMW og Mini

Fejlsøgning også på el-system, service, reparation, dækudskiftning også run-flat, afbalancering af hjul, aircondition, gearkasseskyl, 4-hjulsudmåling, motorrenovering eller udskiftning, eftermontering, opdatering og kodning af software.

Service og elektronisk servicebog

Vi laver service efter BMW´s forskrifter, hvor du selvfølgelig får et stempel i din servicebog. På de nye BMW´er kan vi nu også skrive i bilens elektroniske servicebog.

CBS service/ condition based service

I 2001 kom BMW med deres 7-serie E65, hvor CBS service blev introduceret. Det betyder at der nu findes mindste 5 forskellige service, se ikoner længere nede. Så der findes fx ikke et 50.000 km eller 100.000 km service.

Dette betyder, at man som BMW ejer selv kan se hvilken service bilen har brug for. Dette kan man se via sin Idrive, har man ikke skærm i bilen skal man bruge knapperne på blinklysarmen.

Ring gerne hvis du har brug får hjælp til at blive guidet i at finde ud af hvilken service din bil har brug for.

 

Gearkasse skyl/gearkasse flush

Det er utrolig vigtigt at man får lavet service på automatgearkassen. Vi er godt klar over at BMW ikke har et service eftersyn på automatgearkasserne, men ZF der producerer dem, anbefaler at der laves gearkasseolieservice ved hver 100.000 km. Vi ser ofte problemer når automatgearkasserne når 200.000-250.000 km, og der aldrig er blevet lavet service på dem.

Vi har gearkasseskyller fra Christonik. Grunden til at man skal vælge et skyl fremfor et almindeligt gearolieskift er, at man ved et skyl, får skiftet gearolien i konverteren og resten af systemet, hvor der samlet ligger 2-3 liter gammel gearolie.

Originale dele vs. OEM dele

Det er op til kunden hvilke dele der ønskes monteret på bilen, men vi anbefaler originale BMW reservedele, efter en del erfaring med dårlig kvalitets OEM reservedele.

Vi har bl.a. set problemer med simple ting som Oliefilter, tændrør, hjullejer og bremser.

Bremser ser vi ofte hyle eller blive skæve, selv med mærker man forventer er i høj kvalitet. Dermed ikke sagt at man ikke kan bruge OEM dele, men som udgangspunkt anbefaler vi originale BMW dele. Vi handler originale BMW reservedele direkte i Tyskland, så derfor er de også billigere end hos en autoriseret BMW forhandler i Danmark.

Hjulopbevaring – forsikringsinfo

Vi tilbyder hjulopbevaring for 1 år inkl. 2 hulskift for 1.000 kr. + moms

Hjulene er opbevaret i en aflåst container, som er godkendt af Danske Forsikring.

Bemærk at man som værksted ikke kan forsikre kundernes hjul, så det er din egen forsikring der dækker, hvis hjulene skulle blive stjålet.

Lånebil

Vi har i næsten 3 år tilbudt gratis lånebil, men da vi nu har 5 lånebiler, er vi pr. 1. januar 2018 nødsaget til at tage 40 kr + moms for en lånebil.